Het team

Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar

Een deskundig team van enthousiaste specialisten staat graag voor u klaar bij het vinden en verkopen van uw woning.

 

Ons team bestaat uit Pim Dickerscheid en Carla Geels.  Hieronder stellen wij ons graag kort aan u voor.

Pim Dickerscheid

Makelaar

Makelaar in hart en nieren. Enthousiast, professioneel en vooral actief. Vanaf het begin heeft Pim sturing gegeven aan de medewerkers en adviseurs buiten. Hij ontfermt zich over de beleidsvoering, protocollen en de beste klant ervaring. Zijn denkwijze, anders denken, innovatief/creatief en communicatief handelen heeft ertoe geleid dat MIJN Makelaardij een solide professionele organisatie is die “tevreden opdrachtgevers” hoog in het vaandel heeft staan. Verkopen is een vak. Makelaardij heeft te maken met regels, juridische aspecten en vooral heel veel emotie. De kopers worden geholpen. Want als zij het kopen? Dan heeft Pim z’n werk voor u goed gedaan.

Hij komt graag bij u op bezoek voor een adviesgesprek op maat. Z’n enthousiasme is aanstekelijk en u wordt meegenomen in de positieve professionele flow.

Pim van der Heiden

Jolijn Dickerscheid

Office Manager

Als Office manager is Jolijn ons nieuwste teamlid. Zij is het eerste aanspreekpunt voor al uw vragen. Dankzij haar toewijding en gedrevenheid weet ze precies wat er speelt en met haar helikopterview bewaakt en bewaart ze het overzicht. Met veel passie en toewijding ondersteunt ze u als klant en onze makelaars. Ze is de schakel tussen alle stakeholders. 

Haar vrije tijd besteed ze aan haar gezin en haar vrienden. Lekker eropuit gaan en van al het moois dat Nederland te bieden heeft, genieten vind ze heerlijk. Ze zoekt dan ook graag de minder bekende plekken op om al het moois te ontdekken.