Waarom MIJN Makelaardij?

Waarom wilt u uw huis verkopen? Wat heeft u hiervoor nodig? Wat zoekt u in een makelaar? Allemaal goede vragen die wij van MIJN Makelaardij ook aan onszelf hebben gesteld. Eerst wil ik u meenemen naar de achtergrond en historie van het team. De FOUNDERS van MIJN Makelaardij.

Waarom MIJN Makelaardij

Wij nemen de mensen mee in onze denkwijze

Consumenten klagen steen en been over makelaars. Veelgehoorde klachten zijn de slechte communicatie en passieve houding die veel makelaars hebben. Ze plaatsen uw woning op Funda en wachten bij de telefoon. Doordat hun woningaanbod soms dusdanig groot aan het worden is, is er ook minder aandacht voor een actieve zoektocht naar kopers. Een negatief beeld van en over de makelaardij. Wij van MIJN Makelaardij spelen hierop in om juist het tegenovergestelde te doen. Aandacht, focus, actief, media, etc… Onze vraag is: Hoe moet het wel?

Zo zijn de makelaars van MIJN Makelaardij anders gaan denken. Wij willen alleen maar tevreden opdrachtgevers zien en halen hiervoor alles uit de kast. Wij nemen de tijd voor onze opdrachtgevers en gaan met hen een zakelijke samenwerking aan. De potentiële kopers zien wij als klanten en wij helpen hen dan ook met het nemen van een beslissing die voor beide partijen positief uitvalt. Wij nemen de mensen mee in onze denkwijze, wij bieden ze goede service en gaan mee in het hele proces. Want als een klant een woning koopt dan hebben wij ons werk voor de opdrachtgever goed gedaan. IN EEN GEKANTELDE MARKT is dit prioriteit.

Actief in plaats van passief

MIJN Makelaardij is klaar voor elk type woning. Heeft u een eengezinswoning, appartement, twee onder één kap, vrijstaand of iets anders, wij gaan kijken wat de beste methode is om de woning op de markt te zetten. Eigentijds, gedurfd en vooral innovatief. Wat betekent dit voor u? Een makelaar die de woning alleen op de online platforms neerzet, zoals Funda, is niet meer van deze tijd. Er moet veel meer gebeuren. Een makelaar moet uit z’n vastgeroeste systeem komen en creativiteit laten zien. U zorgt dat uw woning schoon is. U zorgt dat uw woning is opgeruimd. U zorgt voor een welkom gevoel in uw woning. Wij zijn enthousiast, professioneel en zorgen ervoor dat de kijkers een goed beeld krijgen van uw woning.

Waarom MIJN Makelaardij

Wij zijn dus actief in plaats van passief. Wij zorgen dat de presentatie van uw woning optimaal is door onder andere gebruik te maken van professionele fotografie, teksten en plattegronden. Wij zorgen dat naast plaatsing op alle belangrijke platforms uw woning extra aangehaald wordt in de Big Data. Het nieuwe adverteren. Wij gaan actief aan de gang om te zorgen dat er mensen geïnteresseerd raken en een bezichtiging inplannen.

Nu komt waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom u voor MIJN Makelaardij gaat kiezen. Wij durven de geïnteresseerde te vragen waarom ze komen kijken naar deze woning. Hiermee halen wij de informatie op. Dit zijn koopargumenten. Deze koopargumenten vertalen wij door de bezichtiging heen naar voordelen. Wij maken de pluspunten groter. Mocht er een minpunt komen dan valt deze weg of is klein. Want elk huis heeft plus en minpunten.

Wij zetten alles op alles om uw droomwoning te kopen

Ook voor de aankoop van uw nieuwe woning heeft MIJN Makelaardij veel te bieden. Tegenwoordig is het bijna een vereiste om een aankoopmakelaar in te schakelen. Iemand zonder een aankoopmakelaar wordt al gauw niet serieus genomen en benadeeld ten opzichte van klanten met aankoopmakelaar. Om deze reden zijn veel klanten genoodzaakt om een aankoopmakelaar in te schakelen. Ook hier zijn wij u graag van dienst. Waarom combineert u het niet? Verkoop en aankoop makelaar in 1. Wij hebben hiervoor een speciale aanbieding.

Wij zijn zeer toegewijd en zetten alles op alles om uw droomwoning te kopen. Hierbij geven wij advies, zijn aanwezig bij de bezichtigingen en begeleiden wij u gedurende het hele aankoopproces.

Naast tal van redenen waarom u voor MIJN Makelaardij kiest is uw belangrijkste reden wel het belangrijkst. Wij vragen u, waarop uw keuze gemaakt wordt. Wij zorgen ervoor dat er aansluiting is en gaan met u in zee. Samen de woning verkopen of aankopen, zodat u meegenomen wordt in het proces. U kan zeggen, MIJN Makelaar is de beste.