Verkocht onder voorbehoud: Brinkgreverweg 178, 7413 AH te Deventer

Brinkgreverweg 178, 7413 AH te Deventer
Terug naar woningen

Kenmerken:

Bekijk woning op Funda
Vraagprijs €250.000,00
Oppervlakte 85 m2 / 105 m2
Bouwjaar 1892
Aantal kamers 4
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 2
Status Beschikbaar
Soort woonhuis Tussenwoning
Soort dak Zadeldak bedekt met pannen

Omschrijving

Deventer leeft en bruist. Deventer is de jongste gemeente in Nederland die de 100.000 inwoners heeft gepasseerd. Het is de derde gemeente van Overijssel en de op een na grootste gemeente van Salland. De oude stadskern met al haar leuke straatjes en toegangswegen zijn prachtig. Uniek, bijzonder en dynamisch genieten van al het moois.

Op de Brinkgreverweg 178 komt een tussenwoning in de verkoop. Een van vroeger uit arbeiderswoning. Knus, gezellig en vooral sfeer. U moet erop vallen. Deze woning heeft een kelder (nu een slaapkamer), een opkamer (vroeger de herenkamer), twee slaapkamers, badkamer, keuken en een woonkamer. Door een kleine aanbouw aan de achterkant is de woning een stuk verlengd waardoor de woonoppervlakte nu 85 vierkante meter is geworden (NEN 2580).

De indeling
Achter de entree staat u in de hal. De HAL heeft als functie om alle visite te ontvangen en de functie als tochtportaal. Vanuit de hal komt u in de woonkamer. De WOONKAMER heeft karakter en sfeer. Hier waant u zich meteen in de ziel van de woning. U kijkt naar de toegang tot de Herenkamer, de deuren van de trappenkast (vroeger waarschijnlijk een bedstee) en de toegang tot de keuken. Elke bruikbare ruimte in de woonkamer is benut. De nis in de muur, de grote raampartij voor voldoende lichtinval, de deuren zoals ze vroeger waren, de schouw en het gebruik van planken voor eventueel uw literatuur neer te zetten. Kortom zo hoort het te zijn.
Vanuit de woonkamer komt u in de opkamer. De OPKAMER, van oorsprong de Herenkamer, heeft verschillende functies. Gamen, spelletjes, dineren, goed gesprek of gewoon een terugtrek kamer voor de momenten van rust. U vult het zelf in. Vanuit de opkamer kunt u door via de kajuitentrap naar de eerste verdieping.
De KEUKEN is eenvoudig van opzet en heeft verschillende stijlen. Van Retro kastjes en spoelbak naar een modern fornuis met oven en vaatwasser. Door de ramen heeft u voldoende lichtinval. Via de keuken komt u in de tuinkamer. De tuinkamer biedt mogelijkheid voor witgoedaansluiting, toegang tot het toilet en veel bergmogelijkheden. Via de tuinkamer komt u in de tuin.

Eerste verdieping
Via de trap komt u in de eerste slaapkamer. Of te wel de hoofdslaapkamer. Een grote raampartij en dakkapel geven veel lichtinval en ruimte. Deze slaapkamer is licht en sfeervol. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer en de tweede slaapkamer. De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterkant van de woning. Deze is knus (3,03 x 1,77 meter) en toch heel praktisch. De badkamer is van alle gemakken voorzien. Een ligbad, 2de toilet, separate douche en sfeervolle wastafelmeubel. De badkamer is betegeld (tot boven aan toe) en voorzien van een radiator. Ook hier zorgt een grote raampartij voor veel lichtinval.

De kelder is op het moment in gebruik als slaapkamer. Door de raampartijen aan de bovenkant is er lichtinval. De sfeervolle kelder is ideaal voor een slaapkamer, kantoor of andere doeleinden.

De tuin
De tuin, gelegen op het zuidoosten, is klein toch gezellig. Voldoende plaats voor een zitje en een bbq.

Kortom een fantastische woning voor een mooie prijs.

Bijzonderheden:
In de tuinkamer nog kluswerkzaamheden
De woning is gebouwd in 1892 en door de jaren heen continu gemoderniseerd.
Sfeervol en karakter
Ideaal voor starters, vrijgezellen en kleine gezinnen
Ombouw radiator blijft achter (keuken)