Direct verkocht: Fort Heemstedestraat 125 te Weesp

Fort Heemstedestraat 125 te Weesp
Terug naar woningen

Kenmerken:

Bekijk woning op Funda
Vraagprijs €295000,00
Status Beschikbaar

Omschrijving

Weesp is een historische stad in de Nederlandse provincie Noord-Holland, tegen Amsterdam aan. Sinds maart 2022 een zogenoemd stadsgebied binnen de gemeente Amsterdam. Weesp is ingesloten tussen het Amsterdam-Rijnkanaal, de autosnelweg A1 en de Vecht. Een fantastische vestingstad met veel economische drijfveren. Wonen in Amsterdam en toch daarbuiten.

In de geliefde stadswijk Weespersluis vindt u het appartementencomplex “De Heemstede”. In de ruime entree beneden in de ontvangstruimte vindt u een grote raampartij waardoor veel licht naar binnenkomt. De chique afwerking voelt goed aan. Het brievenbus plateau is overzichtelijk. U komt niet zomaar binnen. Via een intercom heeft u toegang tot het complex. Via de gemeenschappelijke ruimte heeft u toegang tot de lift of trappenhuis.

Het appartement is gelegen op de tweede etage van het gebouw en de separate berging is gelegen op de begane grond van het complex.

Indeling
Achter de entree staat u in de hal. Deze verbindt de slaapkamer, badkamer, toilet (apart) en de woonkamer met daarbij horende open keuken met elkaar. Vanuit de woonkamer heeft u nog toegang tot de berging voor het witgoed en het balkon.

Het appartement is voorzien van een PVC bruin-grijze tegelvloer. Het contrast met de muren maakt het geheel mooi en af. Spelen met kleuren heeft hier een positief effect gehad. De woonkamer is licht van kleur en is voorzien van een grote raampartij. Hierdoor komt er veel licht naar binnen. Het balkon is net dat extra waardoor u ook buiten kunt zitten. Binnen en buiten worden sneller met elkaar verbonden.

De keuken is modern van opzet en voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de berging. De berging heeft witgoed aansluiting en geeft veel ruimte voor opslag.

De slaapkamer is ruim van opzet en voorzien van een raampartij. De afwerking is netjes.

De badkamer heeft een inloopdouche en is tot boven aan toe betegeld.

Kijk zeker naar de foto’s om een goed beeld te krijgen want beelden zeggen vaak meer dan woorden.

Bijzonderheden:
Dicht bij alle voorzieningen
Dicht bij Amsterdam en uitvalswegen
Vrij nieuw complex
Warmtepompen op een gezamenlijke bron en onderhoud zit ook in de vve
Notariskeuze wordt bepaald door verkoper