Direct verkocht:::::: ::::::::Klus woning: Kromme Nieuwstraat 14, 4388 EB te Oost-Souburg

Kromme Nieuwstraat 14 te Oost-Souburg
Terug naar woningen

Kenmerken:

Bekijk woning op Funda
Vraagprijs € 135.000,00
Oppervlakte 68 m2 / 137 m2
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 2
Status Beschikbaar
Soort woonhuis Bestaand woonhuis | Tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw

Omschrijving

Oost Sudburgh, oftewel Oost-Souburg. Een dorp in de gemeente Vlissingen tussen Vlissingen en Middelburg in.

In de Kromme Nieuwstraat 14 vindt u deze tussenwoning. Een woning die helemaal aangepakt moet worden. Een klus woning met veel potentie op rendement.
Laten wij voorop stellen dat heel veel aan deze woning goed is. Daarnaast is het ook zeker dat er heel veel aan gedaan moet worden. De handjes uit de mouwen en starten.

Ziet u de mogelijkheden?

Indeling
Begane grond

Entree | Achter de entree staat u in de hal. Vanuit hier heeft u toegang tot de eerste verdieping en de woonkamer. De hal is ruim van opzet en voorzien van een meterkast en trappenkast.

Woonkamer | De woonkamer is voorzien van twee grote raampartijen. Hierdoor komt er voldoende licht naar binnen. Vanuit de woonkamer komt u in de gang die het toilet en de keuken met daarachter de badkamer en tuin.

Keuken | Een ruimte waar een hele mooie keuken in kan komen. Een raampartij naar de tuin en openslaande deur naar buiten waardoor u in de tuin staat. Binnen en buiten worden een geheel.

Badkamer | Eenvoudig van opzet. Ook hier is de ruimte aanwezig. Laat uw creativiteit werken. Door simpele ingrepen heeft u hier een prachtige inloopdouche en wastafel gecreëerd.

Eerste Verdieping

Overloop | De overloop is het middelpunt van de eerste verdieping. Vanuit hier bereikt u de slaapkamer aan de achterkant en de slaapkamer aan de voorkant. De kastruimte voor berging en alle benodigdheden zijn aanwezig. Het mooie aan de overloop is dat deze in een dakkapel zit waardoor er voldoende sta en loopruimte is. Een mooie oplossing om veel ruimte te creëren.

De slaapkamers | Beide voorzien van een raampartij

De tuin

De tuin | De tuin is lang en loopt door naar achteren. De tuin is voorzien van een achterom en een schuurtje. Dit schuurtje is ca. 5,10 bij 2,00 meter. Een mooie ruimte voor de fietsen en tuinmeubelen. Want de tuin biedt alle mogelijkheden om verschillende zitjes te creeren.

Komt u kijken?
Heeft u zin en de mogelijkheden om van deze woning uw paradijs te maken?
En natuurlijk een enorm rendement.

Maak een afspraak met de makelaar.

Bijzonderheden:
Verkoper kiest notaris