Verkocht: Treubstraat 150 te Nijmegen

Treubstraat 150 te Nijmegen
Terug naar woningen

Kenmerken:

Bekijk woning op Funda
Vraagprijs €275000
Oppervlakte 88 m2 / n.v.t. m2
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 4
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 2
Status Beschikbaar
Soort woonhuis Appartement
Soort bouw Bestaande
Soort dak Plat dak
Voorzieningen Voorzien van twee keukens, twee toiletten en 1 badkamer

Omschrijving

Een appartement in verhuurde staat. Alle kamers zijn op dit moment verhuurd aan studenten. Nijmegen is een echte studenten stad en heeft veel vraag naar kamers. Dit appartement biedt een mooie kans om eigenaar te worden van een lucratieve belegging.

Bent u op zoek naar een geschikte kamer of studio voor uw dochter of zoon? Wij bieden namens ouders dit appartement aan waarvan de kamers op dit moment allemaal verhuurd zijn. Studerende kinderen in Nijmegen een eigen plek geven.

Het appartement aan de Treubstraat 150 Gelegen op de 3de en 4de heeft twee woonlagen en is bijzonder mooi en praktisch ingericht. Het gemoderniseerde appartementencomplex ligt boven het winkelcentrum “de Hatert” in Nijmegen. Het appartementencomplex is voorzien van een lift en elk appartement heeft een eigen berging.

Indeling
Begane grond
Achter de entree staat u in de hal. De hal is het voorportaal naar de grotere hal. Beide zijn licht, strak en netjes afgewerkt. De grotere hal is voorzien van een laminaatvloer die doorloopt in de woonkamer. Vanuit de grotere hal heeft u toegang tot de woonkamer (studio I), keuken, toilet en de trap naar de 1ste verdieping.

De woonkamer (studio I), is voorzien van een groot raampartij en een deur naar het balkon. Door veel licht inval is het plezierig wonen. De woonkamer heeft een eigen keuken. Een student kan heerlijk genieten en heeft een eigen thuis tijdens zijn of haar studie.

De keuken aan de voorzijde is modern, strak en voorzien van inbouwapparatuur (5 pits gasfornuis, spoelbak, combi-magnetron en een vaatwasser), kastruimte en een grote raampartij. In de keuken zijn ook de witgoedaansluitingen en de boiler van 80 liter.

Eerste verdieping
Via de trap komt u op de overloop. De overloop verbindt de drie slaapkamers en badkamer met elkaar.
Alle slaapkamers zijn voorzien van een raampartij en hebben voldoende lichtinval. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een balkon. De badkamer is strak en modern afgewerkt en is ook voorzien van een toilet en een kleine raampartij.

Bijzonderheden:
Voorzien van een balkon
De Servicekosten waaronder voorschot verwarming, water en VvE is inbegrepen zijn totaal 290 euro per maand.