Direct Verkocht: NIEUWEWEG 78 te VEENENDAAL

Nieuweweg 78 te Veenendaal
Terug naar woningen

Kenmerken:

Bekijk woning op Funda
Vraagprijs €350.000,00
Oppervlakte 82 m2 / 170 m2
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 4
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 2
Status Beschikbaar
Soort woonhuis Half Vrijstaande Woning
Soort bouw Bestaande bouw
Soort dak Za

Omschrijving

Veenendaal, een stad en gemeente in de provincie Utrecht, gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Veenendaal is een stad met een bruisend hart, met de bekende winkelketens en vooral de speciaalzaakjes waardoor winkelen heel prettig is. Uitblazen op de vele terrassen of lekker lunchen in een van de restaurantjes.

Op de Nieuweweg 78 vindt u de halfvrijstaande woning die in – stap – klaar is. De woning is gerenoveerd door de huidige bewoners. Hun volgende stap is gekomen waardoor ze moeten of willen verhuizen. Een mooie kans voor huizenzoekers c.q. de nieuwe eigenaren.

Komt u mee! Dan laten wij u de indeling zien. Kijk daarom ook gerust naar de foto’s. Deze vertellen vaak meer dan woorden.

INDELING

BEGANE GROND
ENTREE | Achter de entree staat u in de hal. De hal heeft voldoende ruimte voor de garderobe (jassen en dassen). Daarnaast hebben ze licht/donker en materialen met elkaar gecombineerd zodat de hal een uitstraling met elan heeft gekregen. Vanuit de hal heeft u toegang tot de tweede hal die het toilet en de badkamer met elkaar verbindt. Ook heeft u vanuit de hal toegang tot de rest van de woning waar u in de woonkamer start. Deze toegangsdeur is voorzien van glas waardoor er aan alle kanten licht naar binnen valt. De vloer in de hal is in z’n geheel doorgetrokken door de woning. Uniformiteit en eendracht is de gedachte. Rust en kwaliteit is het gevoel. Natuurtinten geven de woning cachet.

WOONKAMER | De woonkamer (ca 22 m²) is voorzien van drie raampartijen waar voldoende licht naar binnenkomt. Alle ramen zijn voorzien van geïsoleerd glas. De natuurtinten, goede afwerking maken het geheel af. Door de ruimte heeft u de mogelijkheid om twee zithoeken te creëren. Bijvoorbeeld een leeftafel hoek waarop u kunt werken, ontbijten en dineren en een loungehoek voor een goed boek, goed gesprek of tv moment. Door de brede vensterbanken, hoge plinten heeft de woning een karaktervolle uitstraling.

KEUKEN | Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de half open keuken. Deze heeft een modern strak design en is gecombineerd met lichte en donkere kleuren. De inbouwspots, raampartij om naar buiten te kijken en de stijl zorgt ervoor dat de keuken in het geheel past. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, koel- vriescombinatie, gasfornuis, afzuigkap en combi magnetron. De keuken heeft voldoende kastruimte om veel kookgerei en toebehoren in op te bergen. De kasten, brede laden (inclusief de bestek la) en het aanrechtblad zijn in zeer goede staat.

SLAAPKAMER | Een slaapkamer op de begane grond is natuurlijk ideaal. Een woning voor ouderen? Een werkkamer voor de thuiswerker? Of gewoon de speelkamer voor de kinderen (klein speelgoed of gamen). Door de raampartij heeft u voldoende lichtinval.

BADKAMER | De badkamer is op de begane vloer en heeft een moderne inrichting. De combinatie tussen tegels, steen, glas en hout maken de badkamer zeer mooi. Het glas geeft ruimte en kan toch de inloopdouche scheiden met de rest. De tegels zacht bruin staan in mooi contrast met het houten wastafelmeubel die is voorzien van twee laden en een waskom.
De badkamer is voorzien van witgoed aansluiting.

U ziet dat de inrichting en de kleuren door de gehele woning zeer goed op elkaar zijn afgestemd. Alles ziet er goed uit en de woning is klaar voor de nieuwe bewoners.

EERSTE VERDIEPING
Vanuit de trap in de woonkamer komt u op de overloop van de eerste verdieping. Deze geeft toegang tot de twee slaapkamers en berging.

SLAAPKAMER | De slaapkamer aan de voorkant van de woning heeft een raampartij met voldoende lichtinval. Daarnaast is deze slaapkamer de grootste van de twee. De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een riant twee persoonsbed. De slaapkamer is sfeer en karaktervol in te richten.

SLAAPKAMER II | Deze slaapkamer ligt aan de achterkant van de woning en is voorzien van een dakkapel waardoor er extra ruimte ontstaat. Het dakkapel is voorzien van een raampartij en hierdoor komt er veel licht naar binnen.
De slaapkamers zijn voorzien van extra berging mogelijkheden (knieschotten).

DE TUIN
De tuin heeft een achterom. Makkelijk de fietsen in de berging c.q. schuur te zetten en vlug naar binnen. De tuin heeft een stadstuin uitstraling. Beschut, privacy en toch lekker in de buitenlucht.

BIJZONDERHEDEN
Karaktervolle uitstraling
Levensbestendige woning nabij het centrum van Veenendaal
Mogelijkheden tot zonnepanelen en een nieuwe Energielabel aan te vragen waardoor u enorm gaat stijgen
Perceel voorzien van een mooi hekwerk
Overdekt portal bij de voordeur c.q. entree
De woning is in zijn geheel onderhanden genomen waardoor het in – stap – klaar is.
Voorraad kelder aanwezig (3,24 bij 2,11 meter)