Topper: Bavesbeekweg 6, 7671 PD Vriezenveen

Bavesbeekweg 6
Terug naar woningen

Kenmerken:

Bekijk woning op Funda
Vraagprijs €675.000,00
Oppervlakte 111 m2 / 2110 m2
Bouwjaar 1923
Aantal kamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 2
Status Beschikbaar
Soort woonhuis Vrijstaande woning met bijgebouwen
Soort bouw Bestaande bouw
Soort dak Zadeldak

Omschrijving

Op de Bavesbeekweg 6 te Vriezenveen hebben wij nu een vrijstaand landhuis met 4 garages en een prachtige tuin in de verkoop. Een zeer goed onderhouden, net en degelijk gebouwd landhuis met veel ruimte. De woning is enorm goed geïsoleerd. De woning heeft een spouw, HR++ glas, geisoleerd 9 cm dak, rondom rolluiken. Door de gaskachel die de hele woning verwarmd is het energielabel op G uitgekomen. Een nieuwe CV combiketel zou het label vleugels moeten geven. Door het zonnefilter op het HR++ glas is de woning in de zomer binnen lekker koel. Door de isolatie blijft de woning in de winter lekker warm.

Indeling
Entree | Achter de entree staat u in de hal. De prachtige bruine tegelvloer met bijbehorende plinten liggen in mooi contrast met de witte muren. Dit in combinatie met de bruine solide deuren en trap heeft het een Duits c.q. Oostenrijks tintje. De hal heeft u toegang tot de eerste verdieping en de woonkamer.

De woonkamer | De woonkamer is voorzien van een houten vloer, grote raampartijen en een gaskachel (moederhaard). Ook hier is goed gespeeld met bruin en wit wat de sfeer en karakter van de woning bepaald. De grote schouw met daarbij horende gaskachel is een echte Eye catcher. De raampartij aan de zuidkant is voorzien van een schuifpui en heeft zicht op de zuidkant van de woning. De tuin met haar waardevolle omheining van de mooiste bomen. Mooi omschreven om iedereen die komt kijken erop te attenderen. Want de muur van bomen geeft rust, privacy, duurzaam (in de trend van natuur om de woning) gevoel.

Terug in de woonkamer heeft u de mogelijkheid om verschillende zitjes te creëren. De lounge bij de kachel. Een goed boek, glas wijn of een gezellige conversatie met uw gesprekspartner. Of een grote leeftafel met voldoende stoelen om te werken, dineren en veel gezelligheid te beleven. Laat uw fantasie en creativiteit werken en vul het zelf in.

De keuken | Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot keuken. De keuken is ruim van opzet en kan oprecht een leefkeuken genoemd worden. De keuken is voorzien van een modern toch landelijk keukenblok met metro tegels. De crème kleur staat in mooi contrast met de vloertegels en de witte muren. De inbouwspots zorgen voor het mooie lichteffect. De keuken is voorzien van een raampartij waardoor er voldoende licht naar binnen komt. Ziet u uw grote leeftafel al staan?

Voor portaal | Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tweede hal (voor portaal). Waarschijnlijk de meest gebruikte toegang tot de woning. Deze tweede hal is voorzien van dezelfde bruine tegels met de stenen plinten als in de keuken. Zodat alles 1 geheel vormt en hierdoor de verschillende vertrekken ook mooi gescheiden blijven. De hal is voorzien van inbouwspots net als in de keuken. De hal geeft toegang tot de badkamer en het separate toilet.

Badkamer | De badkamer op de begane grond. De woning stamt uit 1923. Toen der tijd moest de man des huizes na de zware arbeid eerst zichzelf wassen en omkleden om verder de woning in te mogen. Zo hield de vrouw de woning schoon en konden ze samen genieten van hun eigendom. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, modern dubbele wastafel, spiegel, een raampartij en een kast voor de handdoeken. De badkamer is ruim van opzet. Het plafond is voorzien van inbouwspots. Net zoals in de tweede hal, keuken en toilet.

Toilet | Het toilet is tot boven aan toe betegeld, ruim van opzet, voorzien van inbouwspots en afzuigsysteem.

Eerste verdieping
Overloop | Vanuit de trap komt u op de overloop. Het verkeerspunt die beide slaapkamers met elkaar verbindt. De overloop is voorzien van een raampartij waardoor veel lichtinval naar binnenkomt. Vanuit de overloop heeft u toegang tot twee opbergkasten en toegang tot de knieschotten. Daarnaast is het luik aanwezig voor de vliering.

De twee slaapkamers zijn ruim van opzet en voorzien van raampartijen. De voorste slaapkamer heeft een inbouwkast.

De tuin | De tuin is voorzien van mooie graszoden waar de konijnen, eekhoorntjes mee genieten. Vogeltjes fluiten en de wind waait zachtjes door de bomen. Genieten met hoofdletters. Het terras biedt voldoende ruimte om te zitten. De sauna staat aan de achterkant van de tuin. Heerlijk zweten met uitzicht op de tuin en de woning.

Man cave/bar | Vanuit de tuin heeft u toegang tot uw privé bar/man cave. Een kroeg waar u met uw vrienden tot in de late uurtjes kunt genieten.

De vier garages | zijn verschillend van opzet en grote. Kijk op de plattegrond om een eerste indruk te krijgen. Bij 1 van de garages is een smeerput aanwezig. De garages zijn voorzien van een aparte groepenkast.

Bijzonderheden:
Vrijstaand en in de natuur en toch buren op korte afstand
Rust en privacy
Veel ruimte (perceel van 2110 m²)
Zeer goede staat
Unieke kans
Boodschappen in Duitsland en in Nederland