Verkocht: Brugkade 8 te Stadskanaal

Brugkade 8
Terug naar woningen

Kenmerken:

Bekijk woning op Funda
Vraagprijs €181.500,00
Oppervlakte 66 m2 / 228 m2
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 4
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 3
Status Niet beschikbaar
Soort woonhuis Twee onder een kap
Soort bouw bestaande

Omschrijving

Stadskanaal was eind negentiende eeuw een van de drukst bevaren scheepvaartroutes, tegenwoordig wordt het voornamelijk gebruikt door de pleziervaart. Stadskanaal staat ook bekend om zijn lange lintbebouwing. Stadskanaal schijnt het langste dorp van Europa te zijn omtrent lintbebouwing. Stadskanaal ligt in Groningen op de grens met Drenthe.

Op een rustig gelegen locatie in de verlenging van de Hoofdkade komt u op de Brugkade en op nummer 8 vindt u de Twee-onder-een-kap woning aan die nu beschikbaar is. Binnen handbereik een karaktervolle woning voor starters.

De woning is gelegen op de hoek van de Brugkade en De Helling. Omgeven met een tuin. De tuin achter de woning is afgeschermd en daardoor is er veel privacy gecreëerd. Kortom een knusse woning met allure.

Indeling:
Begane grond
Achter de entree staat u in de hal. De hal verbindt de woonkamer, de eetkamer en via de trap de eerste verdieping met elkaar. In de hal heeft u ook toegang tot de meterkast.

De woonkamer is voorzien van twee grote raampartijen. Hierdoor komt er voldoende lichtinval naar binnen. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. Het geheel is verzorgd, knus en vooral gezellig. Gezellig genieten op de bank.

De eetkamer is de leefruimte van de woning. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot de kelder en de keuken. De eetkamer is voorzien van een raampartij waardoor er veel licht naar binnenkomt.

De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Zoals een combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, gasfornuis, afzuigkap en spoelbak. Inbouwspots geven een mooie verlichting aan het geheel. De keuken heeft een donkere uitstraling in combinatie met een houten look aanrechtblad. Op de vloer ligt een lichte laminaat.

Vanuit de keuken komt u in de tweede hal. Deze verbindt de keuken en de badkamer met elkaar. Vanuit de hal heeft u ook toegang tot de afgesloten achtertuin.

De badkamer is eenvoudig van opzet en in zijn geheel betegeld. De douche is in het achterste gedeelte van de badkamer. In het voorste gedeelte van de badkamer vindt u de wastafelmeubel, cv ketel, designradiator en toilet.

De eerste verdieping
Vanuit de trap komt u op de overloop. Hier bevindt zich de witgoedaansluitingen. De overloop verbindt de twee slaapkamers en de vliering met elkaar.

De achterste slaapkamer is voorzien van een inbouwkast, een raampartij en toegang tot het dakterras. De voorste slaapkamer heeft een raampartij en is ook voorzien van een inbouwkast.

De vliering is toegankelijk via een vaste trap. Genoeg ruimte voor berging van spullen.

De tuin
De tuin, gelegen op het Noord Westen, is ruim van opzet. De tuin is voorzien van een vrijstaande houten schuur. Eerder een bijgebouw van formaat. Genoeg ruimte om spullen op te bergen. De tuin (tussen de woning en het bijgebouw) is bestraat. Onderhoudsvriendelijk en ideaal voor zitjes, te tafelen en te bbq’en. De tuin achter de schuur is voorzien van groen.

De gehele tuin is omheind door een houten schutting. Privacy is hierdoor een groot stuk gewaarborgd.

Bijzonderheden:
Zonnepanelen op het dak van de woning waardoor de stroomrekening significant lager uitvalt
Knusse Twee-Onder-Een-dank woning, ideaal voor starters, alleenstaande en iedereen die geïnteresseerd is
De spouwmuur is in 2015 na geïsoleerd
De vloer bij de woonkamer en de hal zijn geïsoleerd in 2015
Het bijgebouw, de grote schuur van ca 35 m2 groot is voorzien van een zolderruimte