Verkocht: Vier Heemstedestraat 95, 2531 CB te ‘s-Gravenhage

Vier Heemskinderenstraat 95 te Den Haag
Terug naar woningen

Kenmerken:

Bekijk woning op Funda
Vraagprijs €235.000,00
Status Beschikbaar

Omschrijving

De vraagprijs is een vanaf prijs!

Een woning in Den Haag!
Maak hier uw paradijs.

Stelt u eens voor: U komt aanrijden met uw bolide en zet deze met de automatische garagedeur zo binnen in uw eigen garage. U stapt uit en gaat via de patio naar de keukendeur. De keuken is helemaal vernieuwd en naar eigen stijl en gemakken ingericht. U loopt vanuit de keuken de gang in. De gang is het middelpunt van uw stulpje in Den Haag. Vanuit hier heeft u toegang tot de twee slaapkamers, de ruime badkamer en de woonkamer. Alles is helemaal ingericht zoals u het wilt.

Zover is het nog niet. Kom eerst eens kijken en laat uw creativiteit werken.
Wij hebben een vanaf prijs neergezet.

Wie is geïnteresseerd?

Indeling

Entree | Achter de entree staat u in de hal. De hal is voorzien van twee raampartijen waardoor er voldoende licht naar binnen komt. De hal is betegeld, voorzien van een radiator en licht van kleur. De tegels zijn doorgetrokken in de rest van de woning.

Woonkamer | Vanuit de hal komt u in de woonkamer. Omdat de benedenwoning op een hoek zit krijgt u aan beide zijde veel lichtinval door de grote raampartijen. De ruime woonkamer geeft mogelijkheden tot verschillende zithoekjes. Een leeftafel aan de voorzijde en misschien een lounge bij de open haard.

Keuken | Totaal aan vervanging toe. Beter eerlijk en duidelijk dan tobben over de staat. Koken en eten zijn meer een levensstijl dan een must. De tijd die u hier doorbrengt wilt u met plezier doen. De Mise en Place en het bereiden van de maaltijden gaat u vanuit uw nieuwe keuken doen.

Slaapkamers | De twee slaapkamers zijn beide voorzien van openslaande deuren naar de patio. Heerlijk op een vrije dag in de zomer de deuren openzetten terwijl u nog wakker wordt. Buiten een ontbijtje en zo de dag met de goede intentie beginnen.

De patio | De binnentuin is een echte luxe voor Den Haag. Uw privé plekje om tot rust te komen. Vanuit de binnentuin heeft u toegang tot de garage, keuken, de twee slaapkamers en via een poort tot de weg.

Garage | Uw eigen garage in Den Haag. Hoe fijn en hoe luxe?

Bijzonderheden
Een woning met vele kansen
Benedenwoning
Vereniging Van Eigenaars Vier Heemskinderenstraat 95,97,99 Te ‘S-Gravenhage aanwezig.

Erfpacht is eeuwigdurend